Minimal

Situácia veľkým svadbám nepraje, mnoho párov sa rozhodne pre malú, intímnu svadbu. Nemusíte však smútiť! Ani malej svadbe, doma v obývačke, nemusí nič chýbať.

Nechajte sa inšpirovať našou minimalistickou výzdobou, ktorú hravo zvládnete aj sami. Bude vám stačiť pár vázičiek, niekoľko misiek, ktoré možno používate aj doma v kuchyni a zopár kvetov.
Wedding_decor_iskernik_028_webjpg
My sme vsadili na ľanový obrus v nežnej, žltej farbe. Ústrednými prvkami sa v tomto prípade stali jemné vázičky so zlatým okrajom, ktorý ladí so zlatými príbormi. Práve zlaté príbory tejto jednoduchosti dodávajú nádych luxusu a elegancie. 

Voľba kvetov bola jasná od začiatku - iskerník. 
Wedding_decor_iskernik_012_webjpg
Skvelým doplnkom sú keramické misky z kuchyne, ktoré viete využiť nielen na plávajúcu sviečku, ale aj na kvetinové aranžmány (ktoré vám ukážem niekedy inokedy ;)
Wedding_decor_iskernik_019_webjpg
Ani pri malej svadbe doma sa nemusíte vzdávať tlačovín. Menovky sú tvorené z jemne ružového podkladového papieru, na ktorom dokonale vynikol potlačený "pauzák". Okrem mena hosťa môžete na menovky umiestniť aj vaše iniciály. Menovky sú doplnené jemne ružovou šifónovou stuhou, ktorá tvorí svieži akcent celej výzdoby.
Wedding_decor_iskernik_006_webjpg
Takýto koncept výzdoby sa samozrejme hodí aj na veľké svadby. Vynikne v zaujímavých, čistých priestoroch, ktoré sú krásne samé o sebe a nepotrebujú "zakrývať".

No čo, milé nevestičky, idete do minimalu?